Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tudor Chirilă intră tare: Bătălia dintre Blue Air și statul român e bătălia dintre doi mafioți

Tudor Chirilă

Actorul Tudor Chirilă intră tare în scandalul generat de compania Blue Air care a anulat toate zborurile pe care le avea programate până luni, pe motiv că nu mai are fonduri să cumpere combustibil, din cauză că  Ministerul Mediului i-a blocat conturile.

"Batalia dintre Blueair si statul roman e batalia dintre doi mafioti: o companie aeriana care nu returneaza banii calatorilor pentru cursele anulate, ci le pune banii intr-un portofel virtual pe care-l poti folosi doar cumparand de la ei. Ceea ce inseamna ca te prejudiciaza pe banii tai si te obliga sa continui cu ei. Al doilea mafiot e statul roman care nu face niciun efort, ba din contra, sa sustina in vreun fel mediul privat sau, dupa caz, antreprenorii tineri, pentru ca filosofia e ca de la fraierii din privat ne luam banii, iar de la aparatul bugetar incompetent si supraincarcat ne luam voturile", acuză Chirilă.

Citește și: Haos complet: Transporturile și Finanțele aveau reprezentanți în CA Blue Air, care ar fi trebuit să anunțe guvernul despre viitoarea criză

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.