Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tudorel Toader, înainte de interviuri, întrebat dacă va duce la capăt procedura pentru șefia Parchetului General: Voi da răspunsul azi, înainte sau după moțiune

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Tudorel Toader

Ministrul Justiției susține că azi, după finalizarea interviurilor pentru șefia Parchetului General, înainte sau după moțiune, va anunța care este propunerea sa pentru funcția de procuror general al României.

"Cel mai probabil azi vom comunica si un raspuns, probabil inainte sau dupa motiune vom da o decizie", a declarat Tudorel Toader.

"Interviul si deliberarea au loc in sala de consiliu a ministerului. Eu nu-mi exprim punctul de vedere acum, aici, inainte de interviu", a răspuns ministrul întrebat dacă scandalul care îl vizează pe Augustin Lazăr îi afectează candidatura.

Citeste si Rezultate în Israel după numărarea a 97% din voturi - Partidul lui Netanyahu, la egalitate cu partidul lui Gantz. Cine este favorit să formeze guvernul

Întrebat dacă va rămâne în funcție să ducă la final această procedură, ministrul a răspuns: "Din moment ce am anuntat ca azi, inainte sau dupa motiune, vom da raspunsul, insemna ca vom finaliza procedura".

La întrebările referitoare la posibilitatea de a fi adoptate OUG privind codurile penale și completurile de 5, Toader a răspuns: "La începutul sedintei de guvern, dna premier face rezumatul principalelor proiecte de pe ordinea de zi. La orele 13 veti veni la guvern si veti vedea".

Ministrul Justiției a refuzat să comenteze acuzațiile lui Dragnea, potrivit cărora Tudorel Toader i-a "păcălit'' pe social-democrați, precum și comentariile postate în weekend pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.