Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tudorel Toader a răbufnit în fața jurnaliștilor din cauza amnistiei și grațierii: 'Nu tăiați din context și să rezulte altceva'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Tudorel Toader PSD

Ministrul Justiției Tudorel Toader a venit cu precizări pe marginea OUG pe amnistie și grațiere, cerându-le jurnaliștilor să nu mai scoată afirmațiile sale din context și să rezulte altceva.

RUȘINOS - România, DIN NOU campioana la inflație în Uniunea Europeană

„În primul rând, dorința mea era și rămâne să nu schimbați sensul afirmațiilor, să nu tăiați din context și să rezulte altceva. Eu când m-am referit la cele discutate, afirmate în ședința de ieri, ce s-a spus acolo? Că dacă sunt și alte soluții de natură să...Dacă nu, amnistia și grațierea să rămână ultima soluție. Dar a fost un enunț făcut de către cineva anume, nu am vorbit în numele meu, probabil nici nu trebuia să vorbesc, pentru că erați acolo și ați auzit ce am auzit și eu. Erați acolo când v-am spus la revedere și am plecat. Mai mult de atât nu am participat la alte discuții și dvs dornici de subiecte, vă înțeleg, dar nu schimbați sensul. (...) Prezentați așa cum este prezentat de fiecare parte, iar eu am spus: s-a afirmat (...) și am făcut referire la ce e acolo, în rest spuneam dimineață că suntem în stadiul în care fusesem aseara, la ora 20. Până la 5-6 dimineața nu s-a schimbat nimic din punctul meu de vedere”, a spus Tudorel Toader.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.