Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tudorel Toader îi răspunde lui Liviu Dragnea: Ce i-a transmis ministrul Justiţiei / VIDEO

Inquam Photos / George Calin
tudorel toader

Se pare că ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, nu are o relaţie prea apropiată cu Liviu Dragnea. Şeful PSD i-a transmis, luni seară, că vrea un răspuns cât mai rapid şi clar în privinţa scandalului arhivelor SIPA de la ministrul Justiţiei, altfel 'increderea lui tinde spre 0' pentru Toader. Mai mult, Dragnea vrea şi legile pe justiţie rezolvate cât mai repede şi trimise la Parlament.

Citește și: Hackerii au dat LOVITURA: Au furat următorul film din seria Pirații din Caraibe / VIDEO

"Eu nu vreau să mă duc cu discuţia în această zonă. Nu e în competenţa mea să judec aceste afirmaţii. Am toată deschiderea ca în limite legale să rezolvăm această problemă", i-a răspuns Toader lui Dragnea, pentru Digi 24.

Citește și: INCREDIBIL O școală celebră le va permite băieților să poarte FUSTE, la ore

Ministrul Justiţiei s-a referit şi la scandalul ahivelor SIPA şi la războiul declanşat în spaţiul public din cauta acestor dezvăluiri. "Personal, şi eu vreau să lămurim subiectul acesta. Arhiva se găseşte la ANP. Acum am avut o întrevedere cu directorul ANP ca să mă interesez de condiţiile în care se află. Am vorbit şi cu cei care au administrat arhiva. Mă voi documenta serios cu privire la isotricul arhivei. Trebuie să vedem nivelul de secretizare. Pentru că în funcție de nivelul de secretizare vedem și cui îi revine competența desecretizării: dacă e la nivel de minister, dacă e la nivel de Guvern, dacă o fi la nivel de CSAT, deși sper să nu fie informații chiar atât de importante pentru siguranța statului în arhiva de la ANP", a spus Toader.

Despre plângerea depusă de judecătorul Cristi Danileț, Tudorel Toader a spus: „Am auzit și eu că a făcut o plângere, dar chiar nu am citit conținutul și nu pot face referire, că nu știu ce e în arhivă”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.