Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Turcia a primit 6,5 milioane de doze suplimentare de vaccin împotriva COVID-19 produs de compania biofarmaceutică chineză Sinovac

Globo
sinovac vaccin

Turcia a primit luni 6,5 milioane de doze suplimentare de vaccin împotriva COVID-19 produse de compania biofarmaceutică chineză Sinovac, informează Xinhua.

Un avion cargo al companiei Turkish Airlines încărcat cu vaccinurile a aterizat dimineaţa devreme pe aeroportul din Istanbul venind de la Beijing, potrivit agerpres.ro.

Vezi și: Dan Bittman revine în prim-plan: 'Medicii mă felicită că nu am tăcut. S-a ajuns ca pe vremea comuniștilor. E rușinos și trist după atâția ani de la Revoluție'

Această cea mai recentă livrare a făcut parte dintr-un al doilea transport planificat de 10 milioane de doze, potrivit ministrului turc al sănătăţii, Fahrettin Koca.

Duminică, oficialul precizase într-un tweet că restul vaccinurilor vor fi livrate în conformitate cu planul de achiziţii, iar programul de inoculare în masă va continua fără întrerupere.

Turcia a primit primul lot de 3 milioane de doze de vaccinuri anti-COVID-19 din China la sfârşitul lunii decembrie şi a lansat campania de vaccinare în masă pe 14 ianuarie.

Potrivit datelor Ministerului Sănătăţii, până în prezent, în Turcia au fost vaccinate 1,24 milioane de persoane.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.