Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Turistă grav rănită pe pârtie la Sinaia, preluată cu elicopterul pentru a fi dusă la spital / VIDEO

facebook.com
elicopter smurd

O femeie aflată la schi pe pârtiile din staţiunea Sinaia a fost rănită, vineri, suferind un traumatism abdominal sever. Ea a fost coborâtă de către salvamontişti până la Cota 1400 din Bucegi, funcţiile vitale au fost în mod constant monitorizate, fiind apoi preluată de un elicopter SMURD, potrivit news.ro.

Incidentul s-a produs, vineri, pe domeniul schiabil al staţiunii Sinaia, unde o femeie în vârstă de 37 de ani s-a accidentat în timp ce schia, suferind un traumatism abdominal sever.

Salvamontiştii din Sinaia au transportat-o de pe pârtie până la cabinetul medical de la Baza Salvamont Prahova - Cota 1400, unde femeii i-a fost acordat primul ajutor medical, fiind solicitat şi elicopterul de la Braşov.

”Pacienta a fost monitorizată cu monitorul de funcţii vitale, parametrii fiind transmişi în timp real medicului de pe elicopter”, transmit reprezentanţii Salvamont Prahova.

Potrivit acestora, investiţiile făcute de către Salvamont Prahova şi-au arătat din nou utilitatea, după ce recent un bărbat care a intrat în stop cardio-respirator pe pârtie la Azuga a fost resuscitat cu ajutorul defibrilatorului semi-automat.

”Investiţiile vor continua, luna viitoare urmând să achiziţionam un ecograf portabil pentru investigaţii medicale amănunţite şi transmiterea în timp real a imaginilor către medicul de gardă”, precizează oficialii Salvamont.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.