Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

TVR, CNCD şi CNA trebuie desfiinţate! Plătim 100 de milioane de euro pentru direcţia de cenzură şi propagandă pesedistă

Nici dictatorii nebuni, căzuţi din baobab direct în Palatul Prezidenţial, n-au avut ideea năstruşnică de a-şi pedepsii supuşii pentru folosirea unui cuvânt oarecare. Din această perspectivă, ambiţia condamnatului Dragnea de a-i amenda cu mii de lei pe cei care îndrăznesc să mai pronunţe cuvântul „penal” dă o nouă dimensiune regimului dictatorial impus de hoţii cu carnet de membru PSD.

 

În acelaşi timp, o secretară cu comportament de Ana Pauker, pusă de Partid în fruntea aşa-zisei televiziuni publice – de fapt, tomberonul în care s-au strâns rebuturile televiziunilor mogulizate – îi spune unei ziariste care a supărat-o pe doamna Firea „cap de porc”. Iar pe jurnaliştii din TVR care mai îndrăznesc să supere PSD-ul îi ameninţă că le „dă pumni în gură”. Bineînţeles, CNCD n-a considerat că asemenea insulte ar constitui vreo discriminare.

 

În ultimele cinci luni, CNCD:

  • l-a amendat pe jurnalistul Cristian Tudor Popescu pentru că a comparat-o pe doamna premier cu o maimuţică simpatică,
  • a dat o sancţiune de 16.000 de lei unei publicaţii umoristice on-line care a făcut glume pe seama iubitei domnului Dragnea
  • a pedepsit cu o amendă de 2.000 de lei folosirea cuvântului „penali”.

 

CNCD nu va reuşi să facă să dispară acest cuvânt, aşa cum vor penalii Dragnea şi Tăriceanu. Dimpotrivă, românii vor fi tot mai revoltaţi, iar limbajul va escalada. Dar CNCD, unde PSD a trimis nişte rebuturi, lacheii lacheilor domnului Dragnea, nu pricepe. Situaţia e identică la CNA, la conducerea TVR şi, foarte probabil, şi în alte instituţii, pline de clienţii slugarnici ai PSD.

 

Aceşti indivizi, de care nu a auzit nimeni până acum, ar fi probabil şomeri dacă ar căuta o slujbă pe piaţa liberă. Dar PSD i-a cocoţat sus de tot şi le-a dat salarii uriaşe, şoferi, maşini de serviciu şi secretare.

 

Ei se simt obligaţi, deci, să ducă slugărnicia cât mai departe, să arate Partidului şi domnului Dragnea, personal, că sunt utili, că fac tot ceea ce visează domnia-sa, condamnatul suprem al PSD.

Pentru aceste sinecuri, contribaubilii români plătesc sume uriaşe. Doar bugetele TVR, CNA şi CNCD sar, împreună, de 100 de milioane de euro.

 

În ţara în care nu se găsesc bani pentru ca şcolile să aibă o toaletă civilizată, plătim 100 de milioane de euro către Direcţia de Cenzură şi Propagandă a PSD.

 

Eu am scris din 2015: TVR trebuie desfiinţat, pentru că acest dinozaur nu poate fi reformat. Evenimentele din ultima vreme îmi arată că tot statul român e plin de instituţii inutile societăţii, folosite doar pentru ca clienţii partidelor să primească un salariu mare de la stat. CNCD trebuie desfiinţat. CNA-ul trebuie desfiinţat, iar atribuţiile sale de alocare a spectrului de frecvenţă pentru radiouri şi televiziuni transmise către altă instituţie.

Statul român are nevoie de o reformă structurală a instituţiilor.

 

Este bine că mafia pesedistă ne-a ajutat să înţelegem câţi bani plătesc contribuabilii români pentru structuri inutile sau care nu fac decât rău.

O guvernare de dreapta, cu faţa către interesul cetăţenilor, nu al birocraţilor şi al clienţilor politici, va desfiinţa TVR, CNCD şi CNA în cel mult o lună de la preluarea puterii.

COMENTARIUL ESTE ASUMAT DE AUTOR
ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.