Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UDMR a preluat funcţia de prefect de Braşov

Romer Ambrus Sandor Mihaly
Mihai Mohaci care deţinea până ieri postul a devenit subprefect.
Liderul UDMR Braşov Covacs Attila a anunţat în urmă cu câteva zile că obţinerea postului de prefect al Braşovului a fost una dintre condiţiile intrării la Guvernare. Astfel în şedinţa de ieri Guvernul a decis înlocuirea lui Mihai Mihaci cu Romer Ambrus Sandor Mihaly.
Mohaci a devenit subprefect, iar Ana Fleşeriu care deţinea aceaastă titulatură a fost eliberată din funcţie. „În urma negocie­rilor, UDMR a ob­ţinut două minis­tere, 14 secretari şi trei posturi de pre­fect, pentru jude­ţele Braşov, Harghi­ta şi Mureş. În peri­oada următoare vor avea loc şi discuţii în ceea ce priveşte posibile funcţii de subprefect.
Vrem să ne putem folosi simbolurile în mod liber, să fina­lizăm Legea minorităţilor naţionale, să rezolvăm problema Facultăţii de Medicină cu predare în limba maghiară de la Târgu Mureş, dar şi să clarificăm problema retroce­dărilor terenurilor către comuni­tatea maghiară. De asemenea, ne propunem continuarea procesului de descentralizare, dar şi adoptarea unei Legi electorale care să se ba­zeze pe principiul reprezentării proporţionale a minorităţilor“, a declarat acum câteva zile Attila Kovacs, preşedintele UDMR Braşov.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.