Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULTIMA ORĂ: Administraţia Prezidenţială, precizări despre avizul CSAT pe reducerea bugetelor SRI, SIE, SPP şi STS

presidency.ro
iohannis csat

Administraţia Prezidenţială vine cu precizări pe tema avizului CSAT pe propunerea de rectificarea bugetară, care ar urma să afecteze bugetele instituţiilor de forţă.

CITEȘTE ȘI: Cele patru fructe care te ajută să slăbești în timpul verii

"Ca urmare a scrisorii ministrului finanţelor publice, transmisã Secretariatului Consiliului Suprem de Apărare a Țării in data de 14 august a.c., referitoare la propunerile de rectificare a bugetului de stat al instituţiilor cu atribuţii în domeniul securităţii naţionale pentru anul 2018, Secretariatul CSAT a transmis documentul pentru analiză şi punct de vedere, până la data de 17 august a.c., instituţiilor direct vizate de rectificarea bugetară, respectiv: Ministerul Apărării Naţionale, Ministerul Afacerilor Interne, Serviciul Român de Informaţii, Serviciul de Informaţii Externe, Serviciul de Protecţie şi Pază și Serviciul de Telecomunicaţii Speciale.

În prezent, Secretariatul CSAT întreprinde diligențele necesare în vederea obținerii acordului individual al membrilor Consiliului pentru emiterea unei hotărâri de către Consiliul Suprem de Apărare a Țării referitoare la propunerile de rectificare a bugetului de stat al instituţiilor cu atribuţii în domeniul securităţii naţionale pentru anul 2018", precizează Administraţia Prezidenţială.

CITEȘTE ȘI: Studiul care face din banala varză un adevărat medicament: Cum opreşte dezvoltarea cancerului

Consilierul economic al premierului Viorica Dăncilă, Darius Vâlcov, a declarat, zilele trecute, că Guvernul aşteaptă să primească avizele CSAT pentru a adopta prima rectificare bugetară din acest an, decizia finală în acest sens aparţinând prim-ministrului. Deciziile în CSAT se iau prin consens.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.