Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULTIMA ORĂ Anunț făcut de Mircea Badea: 'Emisiunea pe care o știati nu mai există începând de azi'

Mircea Badea

Mircea Badea, realizatorul emisiunii ”În gura presei” de la Antena 3, a anunțat, marți seara, că a luat o decizie radicală. Badea a precizat că renunță la tematica obișnuită a emisiunii sale, pe care o va transforma într-una de ”hahaiala/ divertisment”.

”Am inceput emisiunea de la masuta pe 13 septembrie 2004. Sunt 15 ani. Suficient. Emisiunea pe care o stiati nu mai exista incepand de azi. Considerati ca si eu, cel din contextul obisnuit, am crapat/am emigrat/oateva.

Citește și: Traian Băsescu atacă dur PSD: Generațiile de oameni valoroși au trecut la PSD, iar înlocuirea lor se face cu mediocrități de tip Ciolacu, doamne cu strigături de tip Olguța

Incepand de azi voi presta la aceeasi ora, la acelasi post o emisiune de hahaiala/ divertisment. Am convingerea ca s-ar putea sa ma pricep la ceea ce unii numesc, de multe ori impropriu, umor.

Motivele sunt multiple, articulate, dar nu am de dat socoteala nimanui. Ca idee generala am un profund sentiment de scarba si de zadarnicie. Acum vreau doar sa rad la teveu.

Citește și: Decizie neașteptată- Vedeta PRO intră în politică

Va multumesc pentru cei 15 ani si va doresc multa la revedere.

P.S. Pe pagjna asta deocamdata nu se schimba nimic, sunt niste prieteni care ar avea de pierdut daca as inchide-o.”, a scris Badea pe Facebook.

Citește și: Cristian Popescu Piedone, declarație surprinzătoare în cazul Colectiv: ‘Dacă în club erau și copiii mei, aș fi spus la fel, că nu am greșit’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.