Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULTIMĂ ORĂ Apropiată de-a lui Liviu Dragnea, CONDAMNATĂ în scandalul DGASPC Teleorman: Rodica Miloș, sentință pentru falsificarea actelor unei secretare PSD

breaking news

Rodica Milos, fosta Ogrinja, fosta Draghici,  fost director in cadrul Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) Teleorman a fost condamnata, marti, intr-un caz care are stransa legatura cu dosarul privind Angajarile fictive de la DGASPC Teleorman, in care liderul PSD a primit in prima instanta o sentinta de 3 ani si jumatate de inchisoare.

"Tribunalul Teleorman a decis sa o condamne azi la o amenda penala de 500 de lei pentru infractiunea de fals intelectual. Decizia poate fi contestata la Curtea de Apel Bucuresti.

Rodica Milos a fost gasita vinovata ca a falsificat un raport de evaluare a performantelor profesionale in cazul Adrianei Botorogeanu, una dintre secretarele PSD, care erau angajate fictiv in cadrul DGASPC Teleorman. Potrivit minutei instantei, judecatorii au desfiintat si acest inscris, intitulat Raport de evaluare a performantelor profesionale, pentru perioada 1 ianuarie 2011 - 31 decembrie 2011", scrie Ziare.com.

Citește și: ULTIMĂ ORĂ Doi deputați plecați la Pro România AU REVENIT la PSD - Nu au rezistat nici o săptămână în partidul lui Ponta

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.