Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULTIMA ORĂ: Departamentul de Stat al SUA, un nou mesaj pentru România

romania sua

După mesajul tranşant cu privire la justiţie, Departamentul de Stat al SUA revine cu un nou mesaj pentru România, de această dată semnat chiar de secretarul de stat Rex Tillerson, care felicită ţara noastră cu ocazia Zilei Naţionale.

Vezi şi: Liviu Dragnea iese la ATAC după absenţa de la paradă. Mesaj TRANŞANT pentru americani:'Unii confundă parteneriatele cu SLUGĂRNICIA'

"În numele Guvernului Statelor Unite ale Amerciii, felicit poporul român cu ocazia celei de-a 99-a aniversări a creării României moderne.

Statele Unite sunt recunoscătoare pentru parteneriatul nostru strategic de 20 de ani şi pentru cooperarea României în împlinirea ţelurilor noastre comune de prosperitate, securitate şi democraţie. Salutăm extinderea relaţiilor comerciale bilaterale, care au stimulat creştere economică mutuală şi a crescut semificativ legăturile noastre de afaceri. De asemenea, Statele Unite salută România ca pe un aliat dedicat în susţinerea securităţii regionale şi globale. Angajamentul României de a-şi împlini obligaţiile în cadrul NATO, iar participarea sa continuă în eforturile internaţionale de a instaura pacea şi stabilitatea în Afganistan, Irak sunt în mod special de notat.

Statele Unite se alătură tuturor românilor în celebrarea acestei zile istorice şi în reafirmarea libertăţilor democratice care au inspirat înfiinţarea ambelor ţări", se arată în mesajul lui RexTillerson.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.