Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULTIMA ORĂ Liviu Dragnea rupe tăcerea, după întâlnirea cu Hans Klemm: 'Astfel de întâlniri sunt extrem de benefice'

dragnea klemm

Președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, a avut miercuri, 29 august, o întrevedere cu Hans Klemm, ambasador al SUA în România. Partea americană a cerut o discuție despre legea off-shore, la care Dragnea nu vrea să cedeze.

Principalul subiect de discuție a vizat consolidarea Parteneriatului Strategic, care reprezintă o prioritate a agendei de politică externă a României. În acest sens, au fost menționate progresele înregistrate pe linia cooperării bilaterale pe componenta de securitate, precum și interesul deosebit pentru dezvoltarea dimensiunii economice.

Citește și: George Maior convocat în Centrala MAE. Despre ce este vorba

”Dincolo de dimensiunea apărării și securității regionale, care a reprezentat şi continuă să reprezinte pilonul de bază al Parteneriatului Strategic, interacţiunile bilaterale acoperă o zonă extrem de vastă de domenii. În prezent, se acordă o atenţie prioritară consolidării dimensiunii economice a acestuia. Astfel de întâlniri sunt extrem de benefice, în special în perspectiva vizitei din septembrie a Secretarului pentru Energie, Richard Perry, care va participa la Summit-ul Celor Trei Mări”, a declarat președintele Camerei Deputaților, care a accentuat contextul economic favorabil al țării noastre în perspectiva creșterii prezenței investiționale americane pe piața autohtonă.

Citește și: Reacție-fulger! Primăria Capitalei acuză că au fost lansate din nou minciuni în spațiul public! .

Ambasadorul Statelor Unite, Hans Klemm, a intrat miercuri, în jurul orei 15.30, în biroul preşedintelui Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, şi a stat aproximativ o oră, fără a face declaraţii presei. Întâlnirea dintre cei doi nu a fost figurat pe agenda publică a liderului PSD.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.