Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULTIMA ORĂ - Ministrul de Finanţe, în biroul lui Dragnea înainte de audierea în Senat

stiripesurse.ro
birou dragnea cabinet

Ministrul Finanţelor, Ionuţ Mişa, are în acest moment o întâlnire cu liderul PSD, Liviu Dragnea, în biroul acestuia de la Camera Deputaţilor. Potrivit România TV, şeful social-democraţilor l-a chemat pe Mişa la o ultimă discuţie înaintea audierea acestuia în Senat.

Citeşte şi: Un fost ministru de Finanţe DĂ PESTE CAP toate planurile: 'Declaraţia 600 NU poate fi eliminată...'

Ministrul Finanțelor Publice și șefa ANAF vor fi audiați în Senat, pe tema Declarației 600. Audierea are loc, începând cu ora 12.00, la comisia economică.

La ședința comisiei economice din Senat vor participa ministrul Ionuț Mișa, președintele ANAF, Mirela Călugăreanu precum și reprezentanți ai Coaliției pentru Dezvoltarea României, ai Camerei de Comerț și Industrie a României, și ai Consiliului Național pentru Întreprinderi Private Mici și Mijlocii din România.

Între timp, președintele PSD Liviu Dragnea a anunțat deja că termenul pentru depunerea Declarației este prelungit până la 1 martie, astfel încât să se ajungă la o decizie privind eliminarea acesteia.

"Am solicitat ca pe 31 ianuarie, în şedinţa de Guvern, să adopte o ordonanţă pentru amânarea termenului de depunere până la 1 martie pentru a le da posibilitatea pentru ca în perioada următoare să meargă până la eliminarea Declaraţiei 600 cu condiţia să găsească soluţia ca persoanele fizice care trebuiau să plătească aceste contribuţii să rămână asigurate în sistemul de asigurări. Pentru cei care au depus deja, să prevadă în acea ordonanţă nişte măsuri tranzitorii. S-a promovat şi s-a comunicat foarte prost.", a declarat Liviu Dragnea înaintea CEX PSD de ieri.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.