Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULTIMA ORĂ: Ministrul de Interne a aprobat pensionarea pe caz de boală a coordonatorul intervenţiei din 10 august 2018

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Sebastian Cucoș

Ministrul Afacerilor Interne, a anunţat miercuri, 4 martie, într-o conferinţă de presă, că a aprobat cererea de trecere în rezervă a colonelului Sebastian Cucoş, şeful Jandarmeriei Bucureşti, fost şef al Jandarmeriei Române, coordonator al intervenţiei din Piaţa Victoriei din 10 august 2018.

"Astăzi am luat o decizie foarte importantă! Având în vedere concluziile Comisiei Medicale de la nivelul Ministerului Afacerilor Interne și cererea ofițerului în cauză, începând cu data de astăzi, colonelul Sebastian Cucoș a fost trecut în rezervă", a declarat ministrul de Interne, Marcel Vela.

Cucoş este director al Direcţiei Generale de Jandarmi Bucureşti. Acesta ar avea probleme la un picior, motiv pentru care a cerut pensionarea pe caz de boală. Cucoş este cercetat penal pentru complicitate la abuz în serviciu și complicitate la purtare abuzivă. în dosarul care vizează violenţele de la protestul din Piaţa Victoriei din 10 august 2018.

Colonelul Sebastian Cucoș a revenit la conducerea Jandarmeriei Capitalei în august 2019, după ce i-a expirat împuternicirea în funcția de prim adjunct al Jandarmeriei Române.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.