Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULTIMA ORĂ Nicușor Dan a decis soarta echipei CSM București: 'Toți cer Primăriei doar predictibilitate și seriozitate'

Cristina Neagu

Cu acordul majorității din Consiliul General, am asigurat echipa de stabilitate financiară în 2021, afirmă primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, care spune că în câteva luni va prezenta o strategie pentru sport.

„O componentă importantă a muncii mele de până acum a fost să încerc să reclădesc încrederea în Primărie. A constructorilor, a creditorilor, a Comisiei Europene, a ONG-urilor, a mediilor profesionale. Toți cer Primăriei doar predictibilitate și seriozitate. Asta am făcut și în seara asta cu echipa de handbal feminin de la CSM București. O echipă de profesioniste, între primele din Europa, care nu au meritat starea de incertitudine care durează de aproape doi ani. Cu acordul majorității din Consiliul General, am asigurat echipa de stabilitate financiară în 2021”, anunță Nicușor Dan.

Citește și: Doina Pană, după ce expertiza a confirmat că a fost otrăvită: ‘Nu e o singură persoană. Din analize a reieșit că a fost ceva programat, nu o singură doză’

El menționează că echipa de handbal feminin este un element important de promovare a orașului.

„Avem de îmbunătățit marketingul pentru a aduce mai mulți bani privați la echipă. În sensul acesta am decis să înlăturăm inscripția de pe echipamentele de joc, în primul moment în care regulamentele competițiilor ne-o vor permite. Sunt multe de făcut pentru sport. Vom stimula sportul de masă și sportul școlar. Am facut un prim pas solicitând Ministerului Educației preluarea cluburilor sportive școlare, avem o problemă cu rețeaua de baze sportive și cu accesul la bazele sportive. Pentru moment ne concentrăm pe alte urgențe, dar în câteva luni vom veni cu o strategie pentru sport”, conchide primarul general al Capitalei.

Citește și: Ludovic Orban nu renunță la șefia partidului: ‘Am preluat PNL într-un moment greu, după o înfrângere în alegeri, când partidul avea 17-18% în sondajele de opinie’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.