Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ultimele clipe din viața tânărului marocan ucis alături de prietena sa: petrecea cu mai mulți tineri beți care fumau narghilea

Tânărul marocan, ucis şi incendiat alături de iubita lui, la finalul acestei săptămâni, într-o vilă de lux din Iași, avea 25 de ani și era student la Medicină în Iași. Dispariţia celor doi studenţi a fost sesizată după ce organele de poliţie au primit informaţia că tânărul marocan, care ar fi trebuit să ajungă la Bruxelles vineri, 10 decembrie, nu a mai urcat în avion. Tânărul ucis, Youssef Ajniyah, era student la Medicină în Iași, informează ziaruldeiasi.ro.

Înainte a studiat la Burxelles, acolo unde trebuia să ajungă vineri, alături de iubita sa.

Ultima oară când Youssef a fost văzut a fost miercuri, când o vecină din acel complex în care locuiau a văzut curtea plină de tineri beți care fumau narghilea, informează sursa citată. Apropiații tânărului spun că era un om liniștit, care se înțelegea extreb de bine cu iubita sa, cu care avea o relație de mult timp.

Youssef Ajniyah și iubita sa au fost găsiți în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă. Aceștia prezintă leziuni traumatice care indică faptul că au fost ucişi şi li s-a dat foc. Pe trupurile celor doi tineri morți se văd urmele multiplelor înjughieri. Polițiștii au doi suspecți, dar se bănuiește că ar fi mai multe persoane implicate în dublul asasinat.

Două persoane suspecte au fost ridicate de către anchetatori în cursul zilei de sâmbătă dintr-un cămin din Iaşi şi au fost duse la audieri.

Sursa foto: ziaruldeiasi.ro.

content-image

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.