Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un acoperit s-a DECONSPIRAT în direct: 'Văd că sistemul se întoarce împotriva mea...'

www.reporterntv.ro
agent acoperit

Un fost consilier la cabinetul ministrului de Externe, susține acum că este ofițer acoperit încă de la începutul anilor 90. Dezvăluirea a fost făcută în direct, în timpul unui interviu acordat Antena 3. Gelu Drăgulin susţine că pe numele său a fost emis un mandat de arestare în lipsă, el fiind în prezent în Irak, unde trăieşte fără acte.

Citeşte şi: 'Regele', mesaj EMOŢIONANT pentru Simona Halep. Ce i-a transmis tenismenei

"Sunt urmărit general, dar nu am fost ofiţer acoperit. Am lucrat ca acoperit pentru serviciile româneşti. După ce am ajuns în Irak, la câteva luni de zile, s-a declanşat nebunia. S-a emis mandat de arestare în lipsa mea. I-am explicat procurorului că eu sunt într-o ţară aflată în conflict şi nu pot să plec din Irak când vreau eu, trebuie unele aprobări. La început, a manifestat înţelegere, ulterior şi-a pierdut înţelegerea şi a cerut mandat de arestare pentru că nu m-am prezentat la audieri. M-a şocat. (...) Am dat o declaraţie la Consulatul României, în faţa consulului român. E şocant pentru mine să aflu că sunt urmărit şi că am un mandat de arestare pe numele meu, fără să fi făcut absolut nimic de care să fiu conştient sau vinovat. Am primit rechizitoriul pentru care am fost trimis în judecată, absolut tangenţial sunt implicat în poveste. Nimeni nu a vorbit cu mine, nimeni nu mă cunoaşte din dosar”, a spus Gelu Drăgulin.

Fostul demnitar susține că s-ar întoarce în România doar pentru a lămuri ceea ce s-a petrecut cu dosarul său.

"Am avut tangență cu anumite lucruri și văd că sistemul se întoarce împotriva mea!", a mai spus Gelu Drăgulin, la Antena 3.

Gelu Dragulin a fost numit, în 2009, consilier la cabinetul ministrului de externe Cristian Diaconescu, unde a gestionat problematica romilor de cetățenie română din străinătate. Potrivit unui comunicat MAE de la acea vreme, Gelu Drăgulin este absolvent al Scolii Nationale de Studii Politice si Administrative - Facultatea de Stiinte Politice, și expert în politici publice.

Citeşte şi: Răsturnare de situaţie în cazul lui Pomohaci. Mitropolia a APROBAT cererea fostului preot .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.