Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un actor din serialul 'Game of Thrones' și-a ras barba și mustața pentru a promova reciclarea

Tech Times
game of thrones

Actorul american Jason Momoa, cunoscut pentru apariția în filmul "Aquaman" și în serialul "Game of Thrones/ Urzeala Tronurilor", și-a ras barba și mustața pentru a promova reciclarea, relatează apnews.com, potrivit Mediafax.

Anunțul a fost făcut de actor prin intermediul unui clip lansat miercuri. Înainte de a renunța la părul facial, Momoa și-a luat adio de la cele mai celebre personaje ale sale, Khal Drogo, din serialul "Game of Thrones/ Urzeala Tronurilor", și Aquaman din pelicula omonimă. El a mai afirmat că cel mai recent a renunțat la barba sa în 2012.

Momoa, în vârstă de 39 de ani, a afirmat că a recurs la acest gest pentru a atrage atenția asupra efectului nociv al plasticului asupra Pământului. El a declarat că folosirea aluminiului poate ajuta la salvarea planetei și și-a promovat propria colecție de apă minerală, îmbuteliată în doze făcute din acest material.

Citește și: O vedetă de televiziune afectată de cancer face dezvăluiri: 'Mi-a cristalizat în sfârşit priorităţile'

Cel mai recent studiu al Agenției pentru Protecția Mediului din Statele Unite ale Americii, efectuat în 2015, arată că aproape 55% dintre dozele de bere și băuturi carbogazoase făcute din aluminiu au fost reciclate. Procentul de sticle din plastic care a fost reutilizat s-a ridicat la doar 30%.

Jason Momoa este actor, scenarist, regizor și producător și este celebru pentru rolul Aquaman din filme ale francizei DC - "Batman v Superman: Dawn of Justice" (2016), "Justice League" (2017), "Aquaman" (2018). El mai este cunoscut și pentru rolurile Ronon Dex, din serialul TV de succes "Stargate Atlantis" (2004 - 2009), Khal Drogo, din producția HBO "Game of Thrones/Urzeala Tronurilor" (2011 - 2012), și Declan Harp, din seria CBS "Frontier"(2016-2018).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.