Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un arădean şi-a înjunghiat soţia şi apoi s-a aruncat de la etajul patru

Inquam Photos, George Călin
Cuțit, Inquam Photos, George Călin

Un bărbat în vârstă de 39 de ani din municipiul Arad a decedat, duminică după amiază, după ce s-a aruncat de la etajul patru al unui imobil, anterior el înjunghiindu-şi soţia de mai multe ori, în urma unui conflict în familie, informează Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IPJ) Arad, potrivit Agerpres.

Femeia a fost transportată în stare conştientă la spital, cu plăgi multiple prin tăiere.

"Astăzi, în jurul orei 14,20, poliţiştii au fost sesizaţi prin 112 despre un scandal în familie, într-un imobil (apartament de bloc) de pe raza municipiului. S-a stabilit că un bărbat de 39 de ani şi-ar fi atacat soţia cu un cuţit, după care s-ar fi aruncat de la etajul 4 al blocului. Echipajul medical sosit la faţa locului a constatat decesul bărbatului, femeia fiind transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale", au informat reprezentanţii IPJ Arad.

Citește și: EXCLUSIV Fostul ministru Pintea IA CU ASALT specialiștii din DNA - Afirmă că ei nu fac parte din organul judiciar și vrea ANULAREA actelor lor în cazul de mare corupție

Conform sursei citate, s-a constituit echipa operativă, care în aceste momente efectuează cercetarea la faţa locului. Din primele verificări, între cei doi soţi şi nu era cunoscută o stare conflictuală, incidentul fiiind cauzat de un conflict spontan. Poliţiştii vor continua cercetările pentru stabilirea cauzelor şi împrejurărilor care au dus la producerea acestui eveniment.

Conform medicilor de la Spitalului Judeţean Arad, femeia înjunghiată este conştientă, are plăgi multiple prin tăiere şi situaţia ei este în curs de investigare medicală.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.