Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un atac armat a avut loc la un studio de înregistrări din Los Angeles. Doi rapperi s-au numărat printre victime

www.liveuamap.com
poliție SUA atac armat

Un atac armat a avut loc la un studio de înregistrări din Los Angeles, SUA, iar rapperii Usher și Rich the Kid s-au numărat printre victimele incidentului, potrivit tmz.com, scrie Mediafax.

Atacul a avut loc marți, la studioul Westlake din vestul Hollywood-ului, unde înregistrează vedete precum Justin Bieber, Madonna și Justin Timberlake.

Un bărbat a tras mai multe focuri de armă, ținta sa fiind rapperul Rich the Kid, aflat în fața studioului de înregistrări. Mai mulți membri ai anturajului rapperului au fost atacați și cel puțin una dintre gărzile sale de corp a fost rănită. Rich the Kid a suferit câteva răni minore, dar reprezentantul acestuia a declarat ulterior că muzicianul este teafăr.

Citește și: Nicole Kidman, Rihanna și actorul Donald Glover se află printre cel mai bine îmbrăcate staruri de la Hollywood

Atacatorii au reușit să scape, după ce au jefuit victimele de o sumă mare de bani și de bijuterii. Poliția a deschis o anchetă.

Rapperul Usher, care se afla în interiorul studioului, nu a fost rănit. Ulterior, a publicat un mesaj pe rețeaua de socializare Instagram în care și-a asigurat fanii că nu a pățit nimic.

Aceasta nu este prima dată când Rich the Kid este victima unui atac. În vara anului trecut, el a fost atacat în domiciliul său din centrul orașului Los Angeles, de niște persoane care voiau să îl jefuiască.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.