Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat, acuzat că a comis înşelăciuni pe raza mai multor judeţe, a fost prins de poliţişti

www.burntorangereport.com
arestat, cătușe, reținut

Un bărbat de 46 de ani din judeţul Bacău, care locuieşte fără forme legale în Arad, a fost reţinut de către poliţiştii bistriţeni sub acuzaţia că ar fi comis înşelăciuni pe raza mai multor judeţe şi va fi prezentat vineri magistraţilor de la Judecătoria Bistriţa cu propunere de arestare preventivă, potrivit unui comunicat de presă remis de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Bistriţa-Năsăud, potrivit Agerpres.

Una dintre aceste înşelăciuni a fost comisă, recent, pe raza municipiului Bistriţa, unde bărbatul în cauză ar fi reuşit să o determine pe angajata unui magazin să îi remită încasări de peste 18.000 lei. 

"Din cercetările efectuate până în prezent a reieşit faptul că, în perioada 25 aprilie-6 mai a.c., sub pretextul unei colaborări comerciale şi folosind calităţi mincinoase, un bărbat ar fi indus-o în eroare pe angajata unui magazin din Bistriţa. Bărbatul s-ar fi prezentat drept directorul general al societăţii în cauză şi i-ar fi solicitat femeii să predea diverse sume de bani. În total, acesta ar fi obţinut în mod ilegal suma de 18.022 lei, bani care proveneau din încasări", se precizează în comunicatul IPJ.

Citește și: BREAKING Accident cu DOUĂ VICTIME cauzat Mircea Băsescu, după ce a întors pe linie dublă continuă

Investigaţiile întreprinse de către poliţiştii bistriţeni au dus la identificarea persoanei bănuite de comiterea faptelor, în persoana bărbatului de 46 ani, şi a unui complice al acestuia, un tânăr de 18 ani. 

Până la această dată, oamenii legii au reuşit documentarea a şapte cazuri de înşelăciune cu acelaşi mod de operare, comise în mai multe judeţe. 

În cursul zilei de joi, 6 iunie, poliţiştii de investigaţii criminale din judeţele Bistriţa-Năsăud şi Arad, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistriţa, au efectuat două percheziţii domiciliare la locuinţele suspecţilor, cu această ocazie fiind descoperite şi ridicate înscrisuri relevante în dosar. 

Bărbatul de 46 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de vineri va fi prezentat magistraţilor, cu propunere de arestare preventivă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.