Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat băut a făcut scandal pentru a-şi recupera maşina care îi fusese ridicată pentru parcare neregulamentară

facebook.com
masini parcare parcari

Un bărbat în vârstă de 43 ani a provocat un scandal în parcul auto unde îi fusese dusă maşina ridicată pentru o parcare neregulamentară în municipiul Constanţa, el încercând să forţeze ieşirea. Acolo au ajuns agenţi ai unei firme de pază, poliţişti locali, poliţişti de la Secţia 5 şi de la Serviciul Rutier, oamenii legii stabilind că bărbatul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, scrie news.ro.

Potrivit unui comunicat al Primăriei Constanţa, miercuri, un bărbat de 43 de ani a făcut scandal la parcul auto de pe strada Caraiman, fiind supărat că îi fusese ridicată maşina pe care o parcase neregulamentar pe strada I.G. Duca.

"Bărbatul a pândit momentul când poarta a fost deschisă pentru ca maşinile angajaţilor şi cea de ridicări să poată ieşi din unitate şi a intrat în parcare pentru a-şi recupera maşina. După un schimb dur de replici cu angajaţii, omul s-a dus glonţ către maşina lui şi s-a suit la volan cu gândul să o recupereze. Tot incidentul a fost surprins de camerele de supraveghere instalate în curte, iar pe imagini se vede cum şoferul ajunge în dreptul porţii şi vrea să forţeze ieşirea”, se arată în comunicat.

Sursa citată menţionează că la poartă bărbatul a dat de un angajat care încerca să blocheze poarta cu autoturismul personal.

"La poartă dă însă de un angajat care încearcă să blocheze poarta cu autoturismul personal. Bărbatul reuşeşte totuşi să treacă de prima poartă şi demarează în trombă spre cea de-a doua care e deja închisă. Furios că nu poate ieşi, bărbatul se dă jos din autoturism şi începe să tragă de poartă. Angajaţii opun rezistenţă, moment în care omul se urcă din nou la volan şi încearcă să dea cu maşina peste cei care păzeau poarta”, se precizează în comunicatul Primăriei Constanţa.

Citește și: Un fost judecător de la CCR îl CONTRAZICE pe Klaus Iohannis, care vrea asumarea Guvernului pe legea bugetului: 'O premieră neconstituțională'

În acel moment, angajaţii parcului au apăsat butonul de panică, iar la faţa locului au sosit două maşini de la firma de pază şi poliţiştii locali.

În cele din urmă, bărbatul a fost convins să mute maşina din nou în parcul auto, moment în care a sunat la 112 şi a reclamat că este ţinut înăuntru, fără voia lui.

În zonă au sosit şi poliţiştii de la Secţia 5 din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Constanţa, dar şi un echipaj de la Serviciul Rutier.

Bărbatul a fost testat cu aparatul alcool test care a arătat faptul că se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

El este cercetat acum de poliţişti pentru violare a sediului profesional şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau alte substanţe. În plus, a fost sancţionat şi pentru apelarea nejustificată a numărului de urgenţă 112.

Reprezentanţii Primăriei Constanţa au precizat că autovehiculele care staţionează sau sunt oprite neregulamentar vor fi ridicate, transportate, depozitate şi eliberate de reprezentanţii SC Confort Urban SRL.

Maşinile vor fi depozitate în parcul auto situat pe strada Caraiman, nr. 1 şi se vor afla în paza operatorului, până la momentul eliberării. Paza acestui dispozitiv se realizează atât cu agenţi, cât şi prin intermediul camerelor de supraveghere video.

Conducătorii auto îşi pot recupera maşinile doar după ce au achitat taxele prevăzute prin HCLM 399/ 2018 şi numai în prezenţa unui poliţist local: tarif ridicare maşini: 450 de lei, tarif transport maşini: 120 de lei, tarif depozitare maşini/zi: 60 de lei. Programul de restituire este non-stop.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.