Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat băut a fost dus la poliție, după ce a bătut cu pumnii și picioarele în ușa unei locuințe din Râmnicu Vâlcea: Jandarmii au intervenit

112 politia politie

Un bărbat băut a fost dus, sâmbătă, la Poliție, după ce a bătut cu pumnii și picioarele în ușa unui apartament din Râmnicu Vâlcea. Doi copii, speriați, au sunat la 112 și în ajutorul lor au intervenit jandarmii. Potrivit acestora, bărbatul nu a avut niciun motiv pentru care a recurs la acest gest, anunță MEDIAFAX.

Potrivit IJJ Vâlcea, incidentul, produs în cartierul Ostroveni, a fost semnalat la numărul de urgență 112.

Buletine noi! CTP, reacție la isteria apărută: 'Unii privesc asta ca și când li s-ar înfige un cip în cap. Ce minte îngustă au atâția oameni'

Un echipaj de jandarmi s-a deplasat la fața locului și a aflat că bărbatul, fiind băut, a reușit să intre într-un apartament în care se afla o mamă împreună cu cei doi copii ai săi.

„Ulterior, bărbatul a fost scos de către femeie din apartament și a început să lovească cu pumnii și picioarele ușa apartamentului de vizavi. În interiorul imobilului se aflau alți doi copii, care cuprinși de teamă, s-au încuiat într-una din camerele imobilului și au apelat pentru ajutor la numărul unic de urgență 112”, au transmis reprezentanții Jandarmeriei Vâlcea.

Opt morți și tot atâția răniți la o aniversare casnică: Licoarea care i-a răpus pe petrecăreți

Potrivit acestora, bărbatul a fost imobilizat, încătușat și dus la poliție pentru continuarea cercetărilor. „Menționăm că bărbatul nu a avut niciun motiv pentru care a recurs la acest gest”, susține IJJ Vâlcea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.