Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat beat, fără permis, a fost urmărit şi blocat în trafic, la Ovidiu

sofer beat

Un şofer care nu a oprit la semnalele legale ale poliţiştilor a fost urmărit şi blocat în trafic, luni după-amiază, în oraşul Ovidiu, din verificările efectuate reieşind că acesta nu posedă permis de conducere, era sub influenţa alcoolului la volan, iar autoturismul avea numere de înmatriculare provizorii expirate, potrivit Agerpres.

În momentul blocării, conducătorul auto a avariat o autospecială a Poliţiei Ovidiu şi o maşină parcată pe marginea străzii. 

"Conducătorul auto nu s-a conformat semnalelor regulamentare de oprire efectuate de poliţiştii Postului de Poliţie Mihail Kogălniceanu, în localitate. Acesta a fost urmărit, în sprijin sosind un echipaj al Serviciului Rutier Constanţa şi un echipaj al Poliţiei oraşului Ovidiu, până pe strada Poiana din localitatea Ovidiu, când a fost blocat în trafic. În momentul blocării, bărbatul a avariat un autoturism parcat şi o autospecială a Poliţiei oraşului Ovidiu", a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa.

Citește și: Cele 5 fete dispărute de la un centru de asistență socială din Târgoviște au fost găsite

Conform sursei citate, conducătorul auto se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, rezultatul la testarea cu aparatul etilotest fiind de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, în urma verificărilor s-a stabilit că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar autoturismul condus avea numerele de înmatriculare provizorii expirate. 

În urma coliziunilor auto ce au avut loc, a rezultat vătămarea corporală uşoară a şoferului urmărit şi a unei alte persoane, care se afla în autoturismul parcat. 

Potrivit Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa, cele două victime au suferit traumatisme cranio-cerebrale, fiind transportate la spital.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.