Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat de 32 de ani din localitatea Cosoba, judeţul Giurgiu, a fost pus sub control judiciar, după ce şi-a agresat soţia şi copilul

houstonchronicle.com
extradare catuse

Un bărbat în vârstă de 32 de ani din localitatea Cosoba, judeţul Giurgiu, a fost reţinut pentru 24 de ore şi pus sub control judiciar pentru o perioadă de 30 de zile după ce şi-a bătut cu pumnii şi picioarele soţia.

"Poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Bolintin Vale au fost sesizaţi prin 112 de către o femeie în vârstă de 25 de ani din comuna Cosoba, cu privire la faptul că atât ea cât şi copilul minor au fost agresaţi fizic de către soţ, respectiv tatăl copilului, un bărbat în vârstă de 32 de ani, motiv pentru care s-a închis într-o cameră dar soţul încearcă să spargă uşa şi o ameninţă cu moartea. În baza sesizării, poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi au pătruns imediat în interiorul locuinţei pentru înlăturarea pericolului iminent, moment în care bărbatul în cauză a început să fie recalcitrant verbal şi fizic, adresând injurii şi ameninţări cu acte de violenţă organelor de poliţie încercând să îi agreseze, fapt pentru care s-a procedat la imobilizarea acestuia", se arată într-un comunicat de presă emis marţi de IPJ Giurgiu, conform Agerpres.ro.

Citește și: Traian Băsescu: Coronavirusul va intra în România. Trebuie să ne pregătim pentru ce-i mai rău. Eu aș opri azi, acum, zborurile din Italia

În urma discuţiilor cu femeia a fost constatat faptul că cei doi soţi se aflau la locuinţa din comuna Cosoba, judeţul Giurgiu, timp în care, bărbatul aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, a lovit-o pe soţia sa cu pumnii în zona capului şi a corpului, fapt pentru care aceasta a fugit într-o cameră unde s-a încuiat.

Cu toate acestea, bărbatul a continuat să bată cu pumnii şi picioarele în uşa camerei în care se afla femeia, adresându-i ameninţări cu moartea, fapt ce a determinat-o pe aceasta să solicite intervenţia poliţiei.

Citeşte şi: Cel dintâi PAZNIC al insulei Belina a divulgat tot ce știa despre secretele locului - Ce detalii a oferit judecătorului în dosarul de corupție

Cu ocazia verificărilor efectuate, a cercetării la faţa locului, a declaraţiilor femeii şi ale unui martor, a fost constatat faptul că cele sesizate se confirmă, iar în urma întocmirii formularului de risc au fost îndeplinite condiţiile de emitere a unui ordin de protecţie provizoriu faţă de bărbatul în cauză.

Agresorul a fost reţinut pentru 24 de ore, pe numele acestuia fiind dispusă măsura controlului judiciar pe o perioadă de 30 de zile.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări cu privire la comiterea infracţiunii de violenţă în familie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.