Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat din Bistrița-Năsăud a fost trimis în judecată pentru șantaj. A ameninţat cu moartea o persoană și i-a cerut sume mari de bani

judecator justitie

Un bărbat a fost trimis în judecată de către procurorii bistriţeni pentru şantaj, după ce a ameninţat o persoană cu moartea şi a constrâns-o să îi remită sume importante de bani, în lei şi valută.

Potrivit raportului de activitate pe luna iunie publicat, luni, pe site-ul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud, Dănuţ G. a fost trimis în judecată după ce, în data de 11 mai, în timpul unei convorbiri telefonice, a ameninţat-o pe persoana vătămată cu acte de violenţă şi cu moartea, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Alexandru Rafila a reacționat după decizia CCR: Cred că trebuie să ne concentrăm puțin să învățăm, să educăm oamenii, să insistăm asupra măsurilor preventive pe care trebuie să le luăm

Astfel, persoana vătămată, tot bărbat, a fost constrânsă să îi remită 10.000 de euro şi 27.600 de lei, bani despre care cel trimis în judecată pretinde că ar fi sume datorate.

Dosarul a fost înregistrat la Judecătoria Bistriţa în data de 2 iulie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.