Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat din Galați a fost reținut pentru trafic de persoane, în urma unor percheziţii domiciliare

huffingtonpost.co.za
catuse

Un bărbat din Galaţi a fost reţinut pentru 24 de ore în urma unor percheziţii domiciliare, fiind acuzat de trafic de persoane în formă continuată şi instigare la spălarea banilor, informează, joi, reprezentanţii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) - Serviciul Teritorial Galaţi, potrivit agerpres.ro.

Potrivit sursei citate, în cauză s-a reţinut faptul că, în perioada 2018 - 2021, inculpatul a recrutat prin inducere în eroare cu utilizarea metodei "loverboy", trei persoane vătămate în scopul exploatării sexuale.

Acesta, prin menţinere în eroare, le-a transportat şi cazat în locaţii închiriate pe teritoriul Germaniei, Belgiei, Elveţiei, Regatului Danemarcei, Regatului Ţărilor de Jos, unde prin constrângere fizică şi psihică, le-a determinat să practice prostituţia, reuşind să obţină astfel aproximativ 380.000 euro.

Sumele de bani obţinute din activitatea infracţională au fost fie cheltuite de către inculpat cu ocazia participării acestuia la jocuri de noroc clandestine, fie folosite pentru achiziţionarea prin intermediul unor interpuşi a unor bunuri, printre care şi un autoturism de lux.

La data de 6.10.2021, procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Galaţi împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul BCCO Galaţi au efectuat un număr de 5 percheziţii domiciliare, pe raza municipiului Galaţi, în urma cărora au fost ridicate mai multe sume de bani, 4 telefoane mobile, o sabie, un autoturism de lux, precum şi mai multe înscrisuri cu valoare probatorie.

Bărbatul urmează să fie prezentat Tribunalului Galaţi cu propunere de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.