Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat suspectat că plănuia un atac armat într-un magazin Walmart a fost arestat în Texas

USA Today
sua politie police

Un bărbat suspectat de planificarea unui atac armat într-un magazin Walmart a fost arestat în Texas (SUA), după ce autorităţile au interceptat un mesaj în care se spunea că el "se pregăteşte să treacă la acţiune", a declarat duminică biroului şerifului comitatului Kerr (KCSO), citat de Reuters.

Coleman Thomas Blevins (28 de ani) a făcut o ameninţare în acest sens vizând un supermarket local Walmart, indică KCSO într-un comunicat publicat pe pagina sa de Facebook, potrivit agerpres.ro.

Biroul şerifului a publicat o imagine cu probe colectate aparent în apartamentul lui Blevins, care arată o puşcă cu mai multe încărcătoare, un drapel cu simboluri naziste şi un drapel naţional al Arabiei Saudite. Cărţi şi documente scrise de mână au fost, de asemenea, confiscate de anchetatori.

Comunicatul nu precizează tipul de mesaj care a alertat autorităţile, dar după interceptarea acestuia, KCSO a confirmat, cu ajutorul Biroului Federal de Investigaţii (FBI), că Belvins avea capacitatea de a-şi pune în practică ameninţarea.

Blevins a fost arestat în baza unui mandat privind "ameninţare teroristă pentru a genera spaimă publică prin vătămare corporală gravă", se menţionează în comunicatul citat.

Acestuia i s-a ridicat dreptul să deţină arme de foc, este anchetat şi a fost încarcerat în închisoarea comitatului Kerr.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.