Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat suspectat de contrabandă a fost depistat de ITPF Sighetu Marmației cu ţigări de proveniență ucraineană în valoare de 184.000 de lei

captura Youtube
tigari contrabanda

Lucrătorii Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră (ITPF) Sighetu Marmaţiei au reţinut în trafic un cetăţean care transporta ţigări de contrabandă de provenienţă ucraineană, în valoare de 184.000 de lei, au informat marţi reprezentanţii instituţiei, informează Agerpres.

"Poliţiştii de frontieră au procedat la urmărirea maşinii, aceasta continuându-şi deplasarea în viteză spre localitatea Baia Mare. Drept urmare, a fost solicitat sprijinul colegilor de la IPJ Maramureş, iar la scurt timp, maşina marca Dacia a fost blocată pe o stradă din localitatea Baia Mare. Din primele verificări, în autoturism a fost observată o însemnată cantitate de ţigări, fapt pentru care, şoferul, cetăţean român, domiciliat pe raza judeţului Maramureş, a fost dus la sediul poliţiei de frontieră pentru continuarea cercetărilor", conform comunicatului.

Vezi și: Stațiile de tramvai de pe ruta Iancului-Pantelimon au fost dotate cu panouri electronice de informare

În urma inventarierii coletelor a rezultat cantitatea de 15.728 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană, în valoare de 184.000 de lei.

Ţigările au fost ridicate în vederea confiscării, iar autoturismul folosit la transport a fost indisponibilizat. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.