Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un baron local PSD nu va candida la parlamentare: Scandal în consiliu cu liberalii

psd sigla

Unul dintre cei mai importanţi lideri locali ai PSD s-a decis să nu intre pe listele pentru alegerile parlamentare. Anunţul său a creat un mare scandal în Consiliul Judeţean, acolo unde liberalii au protestat vehement. Totul s-a întâmplat la Vrancea, acolo unde Marian Oprişan a făcut anunţul şi s-a contrat dur cu cei de la PNL.

Vezi și: Mega-proiectul care încinge Parlamentul pe final de mandat: Contre PSD-PNL

În cadrul Consiliului Judeţean Vrancea, Oprişan a spus că nu vrea să renunţe la funcţia pe care o are acum şi o deţine de 16 ani, cea de preşedinte de CJ. "Vreau să dau o vestea proastă grupului de consilieri judeţeni PNL. Nu o să candidez la Camera Deputaţilor şi nici la Senat. O să rămânem împreună până când nu o să mai minţiţi cetăţenii judeţului Vrancea", a spus Marian Oprişan. În replică, consilierului PNL Emilian Diaconu a fost: "E clar. Vă e frică de vot".

Citeşte şi: ULTIMA ORĂ: Modificare importantă la mega-proiectul lui Dragnea

PSD Vrancea a avut o şedinţă cu primarii şi liderii partidului în care au fost avansate mai multe nume pentru Senat şi Camera Deputaţilor. Pe locuri eligibile la alegerile parlamentare se află actualul senator Cristian Dumitrescu, deputatul Angel Tîlvăr, consilierul judeţean Nicuşor Halici, vicepreşedintele CJ Vrancea, Dragoş Bîrlădeanu. Pe liste mai figurează medicii Mihai Nedelcu şi Ana Eşanu. Cu această listă, Oprişan se va prezenta marţi în comitetul executiv naţional al PSD, unde se validează listele, conform adevarul.ro.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.