Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bebeluş de cinci săptămâni este cel mai tânăr pacient vindecat la Arad de COVID-19

observator.tv
bebelus

Un bebeluş de cinci săptămâni este cel mai tânăr pacient tratat pentru COVID-19 în judeţul Arad şi a fost externat, marţi, după aproape o lună de când a ajuns în spital cu simptome de pneumonie.

"Bebeluşul a fost diagnosticat cu virusul SARS CoV-2 şi a fost tratat în cadrul Compartimentului de Boli Infecţioase Copii din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad", au anunţat, marţi, reprezentanţii spitalului, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Victor Ponta a RĂBUFNIT de Ziua Copilului, din cauza REFUZULUI PNL de a crește alocațiile: Orban nu alocă bani, dar bea whiskey

Medicii spun că bebeluşul nu a ajuns la terapie intensivă niciun moment şi a avut o evoluţie bună în starea de sănătate.

De la începutul pandemiei, din secţiile COVID-19 ale Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad au fost externaţi 474 de pacienţi, cu vârste cuprinse între cinci săptămâni şi 97 de ani. Marţi, în judeţ mai erau internaţi doar şase pacienţi bolnavi.

În ultimele două săptămâni, conform Grupului de Comunicare Strategică, în judeţul Arad au fost înregistrate doar două cazuri de COVID-19, numărul total al bolnavilor de la începutul pandemiei fiind de 698, dintre care 78 au decedat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.