Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un cabinet medical de oftalmologie a fost deschis în incinta Centrului Eparhial din Caransebeș

Basilica.ro
Centrul eparhial Caransebeș

Un cabinet medical de oftalmologie a fost deschis recent în incinta Centrului Eparhial al Episcopiei Caransebeșului, unde exista deja un cabinet de cardiologie, informează Basilica.ro.

Citește și: ÎPS Teodosie S-A SUCIT privind vaccinarea anticoronavirus: Sunt într-un studiu foarte bun și am gânduri pozitive

Sâmbătă, 09 ianuarie, Preasfințitul Părinte Lucian a binecuvântat noul cabinet medical unde va activa renumitul medic primar, dr. Augustin Ivănescu.

„Cred că prin deschiderea acestui cabinet zona noastră are numai de câștigat, deoarece credincioșii de aici sunt văduviți de multe ori de asistență medicală și de aceea ne-am gândit ca aici la Episcopie să amenajăm mai multe spații pentru a fi la îndemâna medicilor și pacienților. Îi mulțumim lui Dumnezeu că ne-a ajutat ca într-un an greu să amenajăm acest cabinet pentru că este foarte important să ne axăm și pe această latură socială ca să preîntâmpinăm anumite boli și complicații”, a subliniat PS Lucian după slujba de sfințire.

„Nu avem în zona noastră o asistență medicală bine definită și de aceea acest cabinet medical vine să completeze o latură foarte importantă în ceea ce privește sănătatea pentru cetățenii din județul nostru și nu numai. Le dorim succes și binecuvântare tuturor medicilor care se vor osteni aici, precum și pacienților ce vor călca pragul acestui cabinet, dar le dorim în primul rând sănătate de la bunul Dumnezeu, Doctorul suprem al sufletelor și trupurilor noastre”.

Cabinetul medical de Oftalmologie „Opticlass” va oferi diagnosticare și tratament medical și chirurgical al afecțiunilor oftalmologice, investigații și mijloace terapeutice de ultimă generație, coroborate cu experiența medicală vastă a personalului, precizează Episcopia Caransebeșulșui.

În incinta Centrului Eparhial funcționează și un cabinet de cardiologie, „SlovenskiMed”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.