Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un candidat la Primaria Iasi îî 'fura' lui Iohannis o pagina de Facebook dedicată

pagina

Campania originală de la aceste alegeri locale seamănă din ce în ce mai mult cu un bal mascat. Dacă unii preferă să cunoască mafia de foarte aproape pentru a o înțelege, iar alții îl folosesc pe Arsenie Boca pe post de mreajă electorală, alții țintesc direct sus. Un candidat la Primăria Iași a rechiziționat o pagină de Facebook dedicată președintelui Klaus Iohannis în una de campanie a sa.

Filmul arată cam așa:

octombrie 2014 - TNL creaza o pagina numita Presedinte Pentru Tineri la adresa - https://www.facebook.com/presedintepentrutineri/ Aici se distrbuie continut dedicat sustinerii lui Klaus Iohannis la presedentia Romaniei.

Dupa castigarea alegerilor, pagina incepe sa distrbuie continut de pe conturile TNL la frecvente de 2-3 luni. Din 12 mai 2016, la câteva zile după demararea campaniei electorale oficiale, pagina este redenumita în Primar Pentru tineri, ii este adaugat continut cu Marius Bodea si incep campaniile de sponsorizare Facebook, desi BEM pare că interzice acest lucru.

Și dintr-un click cele peste 10.000 de LIKE-uri care fost mutate de la Klaus Iohannis la candidatul Marius Bodea, din partea PNL. Ciclul postarilor era trimestrial... acum este zilnic. Mutarea este identică și pe Instagram.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.