Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un candidat la șefia PÎCCJ îl critică pe Augustin Lazăr pentru susținerea lui Kovesi - Nu a fost gestionată corespunzător

Marian Drilea, procuror

Procurorul Marian Drilea susține că Augustin Lazăr a gestionat greșit situația de la DNA, prin susținerea Laurei Codruța Kovesi, menționând că în cazuri similare, dacă ar ocupa funcția de procuror general, ar dispune verificări.

Întrebat cum vede gestionarea situației de la DNA de către Augustin Lazăr, în contițiile în care acesta a susținut-o pe Kovesi, Marian Drilea a răspuns : "Pentru toate aceste situatii exista cai legale, procuror general poate sa efectueze controale. Orice semnalizare a unei incalcari a normelor privind exercitarea atributiilor de catre procurori, chiar si din mass-media, trebuie urmate de verificate, nu trebuie ferite de analiza publica, trebuiesc exprimate cu obiectivitate si sa se mentioneze cauzele care au determinat aceste dereglari si masurile dispuse".

Citeste si Marian Drilea, candidat la șefia Parchetului General, laudă Secția pentru Investigarea Magistraților: Sunt suficiente garanții de imparțialitate și independenta

"Nu a fost gestionata in mod corespunzator, ca pozitia a fost de aparare a persoanelor care astazi se constata ca nu au avut conduita corespunzatoare", a completat Drilea.

Marian Drilea este unul dintre cei patru procurori candidați la funcția de procuror general al României, fiind magistratul care l-a interceptat pe Traian Băsescu atunci când ocupa funcția de președinte al României.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.