Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un celebru actor este acuzat de incest de către fiica sa: Autorităţile au deschis o anchetă

libertatea.ro
femeie abuzată

O anchetă care îl vizează pe actorul francez Richard Berry a fost deschisă în luna ianuarie în urma plângerii depuse de fiica sa mai mare, Coline, care l-a acuzat de incest, învinuiri pe care actorul le-a negat vehement, informează AFP.

În plângerea sa, Coline Berry, care în prezent are 45 de ani, denunţă ''fapte de viol şi agresiuni sexuale săvârşite asupra unui minor de 15 ani de către un ascendent şi corupţie de minori'', a precizat miercuri parchetul din Paris, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Vicepremierul Dan Barna, în conflict de interese! Documentul semnat de liderul USR

O anchetă preliminară a fost deschisă chiar în ziua depunerii plângerii, pe 25 ianuarie, potrivit aceleiaşi surse.

Coline Berry a scris miercuri pe Instagram că a fost ''sărutată de tatăl ei pe gură cu limba'' şi a fost forţată să ''participe la jocuri sexuale într-un context de violenţe conjugale notorii''.

Richard Berry, care în prezent are 70 de ani, a dezminţit marţi seară ''cu toată convingerea şi fără ambiguitate aceste acuzaţii dezgustătoare''.

''Nu am avut niciodată relaţii deplasate sau incestuase cu Coline şi cu niciunul dintre copiii mei'', a subliniat actorul într-un text lung publicat pe contul său de Instagram.

Acesta a subliniat că ''acuzaţiile (fiicei sale) sunt false'' şi că versiunea sa a ''evoluat cu timpul''.

Citește și: Mohammad Murad(FPTR) dă cărțile pe față: ‘Pierderile până acum, constatate, sunt de peste 7 miliarde euro la nivel de industrie hotelieră și HoReCA. Nu am primit niciun sprijin, din contră, foarte multe discuții, fără valoare’

Coline, născută în 1976 în urma relaţiei dintre Richard Berry şi actriţa Catherine Hiegel, a răspuns că ''povestirea faptelor nu a variat niciodată''.

''Ceea ce a evaluat de-a lungul timpului, este atitudinea lui: de la violenţă mai întâi, a trecut apoi la ademeniri înlăcrimate ca să 'trec cu vederea' şi să nu-l fac să pară un 'pedocriminal''', a adăugat aceasta referitor la tatăl ei, un cunoscut actor de teatru şi cinema.

Potrivit lui Richard Berry, acuzaţiile de agresiune sexuală ale fiicei sale au debutat în urmă cu şapte ani, pe vremea când proaspăta soţie a actorului era însărcinată, iar Coline aştepta la rândul ei un copil.

De-a lungul anilor, ''am încercat să-i vorbesc (...) fără succes. M-am confesat psihiatrilor, familiei, prietenilor mei'', a mai precizat acesta.

Coline Berry şi-ar fi ''reformulat din nou versiunea'' după publicarea în ianuarie a cărţii lui Camille Kouchner, ''La Familia Grande'', în care autoarea îşi acuză tatăl vitreg, politologul Olivier Duhamel, că l-ar fi agresat sexual pe fratele ei geamăn pe când era adolescent.

Publicarea acestei cărţi autobiografice despre incest semnată de fiica fondatorului organizaţiei ''Doctors Without Borders'', Bernard Kouchner, a declanşat o undă de şoc şi a fost urmată de alte mărturii, în special pe reţelele de socializare, grupate sub sloganul #Metooinceste.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.