Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un celebru comentator sportiv PLEACĂ de la Digi Sport: a comentat două finale de Champions League

A comentat două finale de Uefa Champions League de la fața locului, a fost unul dintre cei mai buni comentatori ai Digi Sport, iar acum renunță la microfon. Comentatorul sportiv Bogdan Socol a anunțat că își va încheia colaborarea cu cei de la Digi Sport.

”A pleca inseamna a muri putin, spunea celebrul jurnalist francez Victor Sinet. Cand lasi in urma ceva drag, caruia i-ai dedicat multa pasiune, o buna bucata din viata ta si, mai ales, o parte a sufletului tau, ceva din tine se rupe si ramane alaturi de acel loc de care te-au legat atatea momente frumoase. Sunt deja 15 ani de cand am comentat primul meu meci de fotbal, perioada in care am adunat la microfon peste 2200 de partide, iar de opt ani, joc in echipa Digi Sport.

Acum, a venit momentul sa iau o pauza mai lunga de la ceea ce reprezinta pentru mine o pasiune de o viata. In aceste clipe, simt si eu cam ceea ce ii incearca pe fotbalisti in momentul retragerii: tristetea ca te desparti de ceea ce ai facut, practic, toata viata si teama de a pasi in ceva necunoscut. Desi, asa cum am scris si in finalul cartii Jurnalul unui iubitor de fotbal, „acolo unde o minge se va invarti, asa cum Pamantul se roteste in jurul Soarelui, voi fi si eu …”, inca nu stiu unde voi fi maine. Dar pana atunci, ma voi mai bucura pentru cateva zile de aceleasi lucruri marunte care mi-au facut mereu placere: sa imi pregatesc comentariile, sa citesc si sa scriu despre fotbal. In plus, sambata dupa-amiaza, voi pasi pentru ultima data in studioul Digi Sport pentru a prezenta emisiunea Fotbal European intr-o companie mai mult decat selecta: Ilie Dumitrescu, Florin Bratu si Gica Craioveanu, prin telefon. Ca in zilele mele cele mai bune, care acum par atat de indepartate”, anunță Bogdan Socol, pe blogul personal.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.