Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un cetățean bulgar a fost reținut la Bechet pentru mită: De ce a vrut bărbatul să-i cumpere pe grăniceri

inquamphotos.com / Octav Ganea
mita, bani marcati

Un cetăţean bulgar a fost reţinut pentru 24 de ore după ce ar fi încercat să ofere mită 150 de euro unor poliţişti de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei (PTF) Bechet pentru a nu lua măsurile legale în urma depistării mai multor cartuşe cu ţigări şi sticle cu alcool în autovehiculul cu care se deplasa, potrivit Agerpres.

Potrivit unui comunicat al Direcţiei Generale Anticorupţie - Serviciul Judeţean Anticorupţie Dolj, cei doi cetăţeni bulgari s-au prezentat, cu un autovehicul, în PTF Bechet, cu destinaţia Olanda, iar la controlul de frontieră s-au descoperit mai multe cartuşe cu ţigări şi alcool etilic de 40 grade şi, pentru a nu fi luate măsurile legale şi a nu fi confiscate bunurile, conducătorul autovehiculului a oferit agenţilor poliţiei de frontieră suma de 150 euro. Aceştia au sesizat D.G.A. - Serviciul Judeţean Anticorupţie Dolj, care împreună cu procurorul desemnat din cadrul PT Dolj a organizat activitatea de constatare a infracţiunii flagrante.

Citește și: PRAF în ochi: MAREA schimbare din ministerul Sănătății înseamnă REDUCEREA numărului de posturi de la 384 la 380

"În urma controlului efectuat în prezenţa unor reprezentanţi ai Vămii Craiova s-au descoperit în autovehiculul utilizat de cetăţenii bulgari aproape 80 de cartuşe cu ţigări mărci diferite, precum şi 18 litri de băuturi alcoolice, care au fost ridicate în vederea confiscării iar autovehiculul a fost indisponibilizat la sediul PTF Bechet. Cetăţenii bulgari au fost conduşi la sediul unităţii de parchet, în vederea continuării cercetărilor sub aspectul săvârşirii infracţiunii de dare de mită", se precizează în comunicat.

În urma administrării mijloacelor de probă, faţă de unul dintre inculpaţi, procurorul de caz a luat măsura reţinerii pe o perioadă de 24 ore, urmând să fie prezentat Tribunalului Dolj cu propunere de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.