Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un cunoscut preot îl face 'PRAF' pe Cristian Pomohaci: 'S-ar înțelege foarte bine cu cei care sunt împotriva coaliției pentru familie'

www.realitatea.net
Cristian Pomohaci

Preotul Constantin Necula l-a atacat pe Cristian Pomohaci în cadrul unei dezbateri, despre care a spus că s-ar înțelege foarte bine cu cei care boicotează coaliția pentru familie.

Necula crede că Mitropolia Ardealului a fost ispitită, dar ceea ce nu au înțeles oamenii este că Biserica nu agrează circul.

Citește și: Tudose dă cărțile 'PE FAȚĂ' privind relația cu Dragnea: Comparație BOMBĂ cu situația Guvernului Grindeanu

"Știți că Mitropolia Ardealului a fost ispitită de săptămâni cu un preot care cred că s-ar înțelege foarte bine cu cei care atacă coaliția pentru familie din punct de vedere al orientării. Ieri, mi-a sărit toată lumea în cap că una dintre acțiunile justiției i-a acordat o pedeapsă care, în mintea unora, este sub nivelul celei de aplicare. Ce n-au înțeles bine este că Biserica nu agrează circul. Că hotărârea dată, nefiind posibilă să o mai contești undeva, nu mai merge circul de la Sibiu la București. Este, de fapt, o hotărâre împotriva șocului pe strada bisericii. Nu mă bucură când un lider bisericesc din România cade în capcană pentru că este hulită întreaga biserică", a spune Necula, potrivit turnulsfatului.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.