Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un depozit de mase plastice din Ploieşti arde fără oprire de 16 ore

Mediafax
incendiu depozit mase plastice

Incendiul care a cuprins un depozit de mase plastice din Ploiești nu a fost stins încă, după 16 ore de la izbucnire. În total, au ars 5.000 de tone de mase plastice și alte deșeuri, transmite Mediafax.

Potrivit ISU Prahova, la locul incendiului sunt în continuare nouă autospeciale care intervin pentru lichidarea incendiului.

În total, au ars 5.000 de tone de mase plastice și alte deșeuri.

Incendiul a izbucnit, duminică după-amiază, la un depozit de mase plastice din Ploiești, situat în curtea unei societăți comerciale. Flăcările s-au manifestat generalizat pe o suprafață de 8.000 de metri pătrați, arzând o hală metalică și baloți de mase plastice în exterior.

ISU Prahova a sfătuit oamenii care locuiesc în zonă să nu iasă din casă, să închidă ușile și ferestrele locuințelor pentru evitarea pătrunderii fumului generat de incendiu, iar dacă se află în zona incendiului, să plece de acolo.

O autospecială de cercetare CBRN, destinată intervenției în cazul accidentelor nucleare, biologice, chimice și radiologice și pentru decontaminarea personalului de intervenție, a mers la incendiul izbucnit în depozitul de mase plastice din Ploiești.

Autospeciala de cercetare CBRN este destinată intervenției în cazul accidentelor nucleare, biologice, chimice și radiologice și pentru decontaminarea personalului de intervenție.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.