Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un deputat USR îl laudă pe Dragnea: Schimbările bune trebuie apreciate

Liviu Dragnea CEx PSD

Deputatul USR Cornel Zainea salută, într-o postare pe Facebook, deciziile luate de președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea de a transmite pe internet ședințele din comisiile parlamentare și de a publica ordinea de zi cu o săptâmână înainte.

Un lider PNL jignește românii: NU vor autostrăzi, vor pensii!

„Dacă ați ratat știrea asta, ea e importantă, pentru că:

1. E frustrant că primim în comisii ordinea de zi cu 16 ore înainte. Omenește nu e posibil să-ți formezi un punct de vedere atât de repede despre o inițiativă legislativă, iar de obicei sunt mai multe.

2. Ședintele comisiilor nu sunt în acest moment transmise live pe internet, într-o țară atât de avansată în domeniul IT. Evident, Parlamentul e încremenit în timp, anumite comisii au ședințe înregistrate și puse pe site, dar pot fi vizualizate doar în Internet Explorer și doar dacă softul „Real Player” e instalat pe calculator. (So ten years ago)

3. Parlamentarii din teritoriu pleacă miercuri din București dar bifează liste de prezențe pentru ziua de joi prin care certifică activitatea din comisii, care e de fapt studiu individual efectuat acasă. Ce nu face alesul pentru o diurnă, nu?

Poate că Liviu Dragnea nu e totuși omul spân din basme iar Nicușor Dan știe să fie persuasiv. Glumesc, Dragnea e omul spân chiar dacă are mustață și chiar daca încearcă să ne mai adoarmă vigilența din când în când. Dar schimbările bune trebuie apreciate chiar dacă sunt făcute de marele ayatollah”, scrie Cornel Zainea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.