Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un fost senator UDMR pune paie pe foc în scandalul din PNL: 'Vor Alin Tișe și Emil Boc o criză guvernamentală?'

Facebook
pnl

Fostul senator UDMR de Cluj, Eckstein-Kovács Péter, se întreabă dacă nu cumva cuplul Alin Tișe-Emil Boc vor, prin presiunea pe care o pun, o criză guvernamentală. Liderii de la Cluj din PNL se declară nemulțumiți de faputul că UDMR a obținut postul de prefect al județului, în urma negocierilor dintre PNL, USR-PLUS și UDMR. În acest context, Alin Tișe, președintele CJ Cluj, a amenințat că își dă demisia din partid și spune că are susținerea organizației județene.

„Frustrare. Pe undeva inteleg frustrarea PNL Cluj legata de pierderea postului de prefect. Fiind singuri la guvernare si avand rezultate bune la alegeri,(fara a avea majoritatea absoluta) se simt neindreptatiti. Mai e si nemultumirea a multor romani mai verzi, care nu prea inghit un prefect maghiar in Cluj. Mai e si gelozia fata de Bihorul lui Bolojan,care si-a pastrat postul .

Frustrarea este insa tardiva. Intelegerea tripartita, de ar fi data peste cap,ar duce mai mult ca sigur la o criza guvernamentala. Se doreste acest lucru de Tise,mai nou si de Boc&companii? Ori este mai rational sa conlucrezi cu un prefect,care e coleg de coalitie si nicicum un dusman?”, a precizat fostul senator UDMR de Cluj, Eckstein-Kovács Péter.

Zilele trecute Eckstein-Kovács Péter caracteriza presiunea lui Alin Tișe la vârful PNL drept un „șantaj ordinar”, gestul fiind „fatidic” pentru Guvern.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.