Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un fotomodel român, considerat cel mai frumos bărbat din Germania, convertit la islam, a împușcat un polițist: a fost condamnat la închisoare

Stirile ProTV
Adrian Virgil Ursache

Un român, stabilit în Germania unde era considerat odinioară cel mai frumos bărbat, a ajuns la închisoare după ce a împuşcat un poliţist. Adrian Virgil Ursache a primit 7 ani de închisoare după ce a împuşcat un agent de poliţie în 2016. Originar din Câmpulung Moldovenesc, potrivit Monitorul de Suceava, omul, de meserie mecanic auto, a emigrat iar în 1998 a câștigat titlul de Mister Germania şi s-a căsătorit cu o fostă regină a frumuseții, trecând la Islam pentru ea, relatează stirileprotv.ro.

Citește și: Scandal MONSTRU - Primarul liberal care are tablou cu Ceaușescu în birou, ACUZAT că a BĂTUT cu pumnii și picioarele un polițist local

Ulterior, românul s-a alăturat mişcării antiguvernamentale cunoscută la noi drept “suverani - fiinţe născute vii” şi care are câteva mii de adepţi şi în republica federală. Susţinând că Germania nu este un stat și, deci, nu trebuie să plătească taxe, impozite și amenzi, el a acumulat restanţe de aproape 500.000 de euro.

Citește și: FOTO-VIDEO Continuă TEROAREA în Sri Lanka: o nouă EXPLOZIE în apropierea unei biserici

Ca umare, autorităţile au încercat să-l evacueze din locuinţa sa din Reuden, în landul Saxonia-Anhalt. A urmat un schimb de focuri, în care românul a tras într-un poliţist, nimerindu-l în cască. Glonţul a ricoşat şi l-a lovit pe agent în gât, rănindu-l grav. Susţinătorii lui Ursache ar fi aruncat şi ei cu pavele în oamenii legii. La rândul lui, românul a fost împuşcat de poliţişti şi a ajuns la spital. Ursache a fost condamnat acum la 7 ani de închisoare de tribunalul din Halle, dar va face recurs, mai ales că apărătorii său spun că poliţiştul a tras primul. Pe de altă parte, românul a fost acuzat chiar că ar fi încheiat un pact cu Wolfgang Plan, un alt “suveran” care în 2016 a împuşcat 4 poliţişti ce voiau să-i confişte armele, unul dintre ei murind din cauza rănilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.