Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un greu cu mari probleme penale, dezvăluiri din propriul dosar: Are legătură cu Elena Udrea

Inquam Photos / Octav Ganea
elena udrea Inquam Photos

Un greu cu mari probleme penale face dezvăluiri din propriul dosar, dar şi despre ceea ce s-a întâmplat în sala de judecată. Fostul preşedinte al Federaţiei Române de Box, Rudel Obreja a scris un mesaj disperat pe facebook. Acesta a vorbit despre ceea ce se întâmplă în dosarul Gala Bute, acolo unde el este inculpat alături de fosta blondă de la Cotroceni, Elena Udrea.

Citeşte şi: Cod galben de ceaţă: Ce judeţe sunt afectate şi avertisment al meteorologilor

"Este inacceptabil modul în care se face justitie in Ţara noastră ! Ieri, in cea mai înaltă Instantă, mi s-a demonstrat că lucrurile sunt dinainte decise. Judecatoarele s-au schimbat între ele, la momentul necesar intrând cea care urma să-l coordoneze pe MARTORUL MINCINOS, INSTRUMENTUL PRINCIPAL al DNA, pe cărarea dorită de acuzare si, iată, si de Completul de 3 Judecători de la ICCJ. Au avut MARE GRIJĂ să nu se abată deloc de la teza acuzării. Nu a fost deranjat absolut deloc cu întrebări, asa cum ar fi normal. Nu s-a dorit, si acum mi-e clar ca nici nu se va dori, aflarea ADEVĂRULUI.

Vezi și: Daniel Morar: 'Laura Codruţa Kovesi nu are expertiză să conducă DNA'

Am incercat, atât eu cât si cei 2 avocati ai mei, să demonstrăm adevărul. Mi-au fost RESPINSE intrebarile ESENȚIALE, care puteau demonstra că Gardean MINTE ! Acelasi lucru i s-a întâmplat si dlui avocat Alexandru Chiciu. Sedinta a fost inregistrată audio, dar cum să obții o copie, că nu îti admite...?!! Astept, de câteva luni deja, să-mi admită Expertiza financiară. Să-mi admită audierea unui MARTOR al ACUZĂRII (deci in loc să ceară DNA, cer eu si ei se opun !!!). Este STRIGĂTOR LA CER ! Acesti FUNCTIONARI PUBLICI, plini de avantaje, facilități si cu SALARII de sute de milioane pe lună, care NU RĂSPUND în faţa Legii, ne BATJOCORESC în văzul lumii ! din păcate PRESA TACE ! Si acoperă modul samavolnic, discretionar al acestor judecători care se cred Dumnezeu... Am spus si repet : NU VOI ACCEPTA SĂ FIU CĂLCAT ÎN PICIOARE.", a scris Obreja pe facebook.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.