Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un incendiu a afectat peste 20 de hectare de vegetaţie uscată din județul Neamț: La sosirea forţelor de intervenţie, incendiul se manifesta cu flacără deschisă

pompieri fum anvelope furaje

Un incendiu a afectat, luni, peste 20 de hectare de vegetaţie uscată din localitatea Negreşti - comuna Podoleni, conform Agerpres.

Purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, locotenentul Irina Popa, a declarat că flăcările au ajuns în vecinătatea unei gospodării.

"La sosirea forţelor de intervenţie, incendiul se manifesta cu flacără deschisă la vegetaţia uscată, pe o suprafaţă mare, cu posibilitatea propagării la o gospodărie şi la câţiva baloţi de paie. Pentru localizarea şi lichidarea incendiului au intervenit pompierii voluntari din cadrul SVSU Podoleni alături de pompierii militari din cadrul Detaşamentului Piatra-Neamţ. A ars vegetaţie uscată pe o suprafaţă de aproximativ 20 de hectare din cauza focului deschis în spaţii deschise", a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ.

În ultimele zile, pompierii nemţeni s-au confruntat cu zeci de incendii de vegetaţie uscată.

Majoritatea incendiilor sunt puse intenţionat de proprietarii de terenuri care vor să le cureţe de vegetaţie în acest mod ilegal.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.