Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un lider PNL aruncă în aer o eventuală alianţă cu USR: 'Este foarte greu de imaginat. USR a scăzut la jumătate'

România Liberă
Bogdan Hutuca

Deputatul Bogdan Huţucă, preşedintele PNL Constanţa, afirmă că o colaborare cu USR este greu de imaginat, în condiţiile în care reprezentanţii Uniunii atacă în mod constant PNL. Mai mult, USR a scăzut în sondaje la jumătate din procentele pe care le avea, mai afirmă liderul PNL.

„Parteneriatul de dreapta înseamnă colaborare, înseamnă proiecte comune și obiective comune. Din tot acest dans al USR-ului, ideea că își doresc un parteneriat este foarte greu de imaginat. Anunță candidați la București pentru sectoare, fără consultare, în condițiile în care există un candidat comun pentru Primăria Capitalei. Critică în termeni foarte duri programul PNL pentru consolidarea economiei naționale, fiind practic primii care și-au retras ambasadele în momentul în care România avea nevoie de asumare a guvernării din partea dreptei.

USR încearcă să fie în opoziție și față de PSD și față de PNL. E absolut normal ca electoratul lor să fie dezamăgit. Acest lucru se vede foarte clar în procente- nu mai vorbim de sondaje. USR a scăzut la jumătate. Cred că ar trebui să fie un semnal de alarmă foarte puternic pentru ei. Și în aceste condiții, cel mai important este să facă un plan intern de consolidare a poziției partidului, in loc să scoată procente false pe piață”, a declarat Bogdan Huțucă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.