Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un lider PNL, foc și pară după Consiliul Național: 'Nu m-au invitat la acest eveniment'. Liberalul acuză o campanie de îndepărtare a sa

PNL

Liderul PNL, Radu Carp, iese la rampă după Consiliul Național al PNL, devoalând într-o postare pe Facebook că nu a fost invitat la acest eveniment. De asemenea, Carp acuză o campanie de îndepărtare a sa.

Serena Williams fuge din calea Simonei Halep: Ce le-a spus organizatorilor de la Rogers Cup

„Ii felicit pe colegii din PNL care au organizat evenimentul politic de astazi, ii asigur de intreaga mea sustinere si cred cu fermitate in intarirea parteneriatului cu Presedintele Iohannis ca solutie pentru Romania.
Le multumesc deasemenea pentru faptul ca nu m-au invitat la acest eveniment, dandu-mi ocazia sa fiu alaturi de familie si sa cunosc mai bine problemele celor dragi. Le transmit felicitari tuturor celor care au coordonat aceasta campanie discreta dar eficienta de indepartare a mea, au actionat profesionist si cu succes. Ii vedeti zilnic impartind zambete sau mimind sobrietatea. Ii cunoasteti. Nu sunt multi dar nici nu actioneaza la vedere. Ei au fondat USL, cea mai toxica alianta politica din Romania dupa 1989. Ii asigur insa pe toti cei din interiorul PNL care nu agreaza stilul meu frontal de opozitie la adresa PSD ca a actiona impotriva unui singur om care nu se bazeaza pe nimic in afara de propriile-i puteri este un gest care dezonoreaza.
De fapt, victoria unui grup asupra unui om nu inseamna oare un esec pentru acel grup, pe planul mai amplu al moralitatii publice? 
Va asigur pe toti cei care urmariti activitatea mea publica de faptul ca nu voi ceda la nicio presiune si nu voi face niciun compromis fata de valorile in care cred - sunt un luptator de cursa lunga si am invatat sa imi apar libertatea de gandire.”, scrie Radu Carp pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.