Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un lider PSD o face praf pe Ecaterina Andronescu: 'Este timpul să promovăm şi alţi oameni, mai tineri, din epoca noastră'

Inquam Photos/ Octav Ganea
Ecaterina Andronescu

Ecaterina Andronescu, ministrul Educaţiei, este ţinta unor comentarii umilitoare din partea liderului PSD Vaslui, Dumitru Buzatu. Acesta este de părere că Andronescu nu ar fi trebuit să ajungă din nou la Ministerul Educaţiei.

Într-o intervenţie telefonică la Realitatea TV, Dumitru Buzatu a comentat zvonurile cu privire la o posibilă candidatură a Ecaterinei Andronescu la preşedinţia României, cu sau fără sprijinul PSD. "Deocamdată nu a fost propusă de nimeni, iar eu nu cad în plasele acestea care se întind de către posturile de televiziune", afirmat liderul PSD Vaslui.

După ce i s-a atenţia că Ecaterina Andronescu a negat că va prelua Ministerul Educaţiei şi, totuşi, la scurt timp a făcut-o, Dumitru Buzatu a oferit o replică dură: "Nu cred că a făcut un lucru bun că a acceptat. Doamna Andronescu are o competenţă înaltă, dar cred că este timpul să promovăm şi alţi oameni, mai tineri, din epoca noastră."

CITEȘTE ȘI: Îţi poate salva viaţa: Cum şi unde să-ţi măsori tensiunea arterială .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.