Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un local din Satu Mare a fost închis, după ce polițiștii au depistat aproximativ 70 de persoane la o petrecere

Politia Română
politia

Aproximativ 70 de persoane au fost depistate la o petrecere într-un local din municipiul Satu Mare, activitatea firmei fiind suspendată de către poliţişti, informează, sâmbătă, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ).

"Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Satu Mare au fost sesizaţi cu privire la faptul că într-un local din Satu Mare se desfăşoară un eveniment privat. Astfel, în urma verificărilor desfăşurate de poliţişti, aceştia au identificat aproximativ 70 de persoane care participau la un eveniment privat în interiorul unui local. Ca urmare a celor constatate, poliţiştii au luat măsuri de sancţionare şi de suspendare a activităţii în localul respectiv, astfel toate persoanele au părăsit locaţia", precizează agerpres.ro.

Citește și: Escrocherie de top: Un bărbat a pretins că este fost ministru, chestor de poliție, comisar șef sau judecător, după tipul de interes al persoane înșelate

Până în prezent, în Satu Mare s-au înregistrat 1.132 de cazuri de infectări, 537 vindecări şi 30 decese cauzate de noul coronavirus.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.