Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un membru într-o secţie de votare din Cernavodă, cercetat după ce ar fi dat bani unui alegător

Inquam Photos/ Octav Ganea
alegeri locale 2020 vot

Un membru într-o secţie de votare din Cernavodă este cercetat de poliţişti după ce a dat bani unui alegător care îşi execitase dreptul de vot, acesta spunând oamenilor legii că suma respectivă era o datorie mai veche, potrivit news.ro.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa a transmis că poliţişti din cadrul Poliţiei oraşului Cernavodă au fost sesizaţi cu privire la faptul că un membru al comisiei din secţia de votare numărul 275 ar fi oferit o suma de bani unei persoane care şi-a exercitat dreptul de vot.

Citește și: Fostul senator Gigi Chiru, cercetat pentru luare de mită încă din 2014, ar putea scăpa de acuzații - DNA încearcă a doua oară clasarea dosarului său

“În urma audierilor s-a stabilit faptul că membrul comisiei în cauză ar fi datorat 15 lei unei persoane, cu care s-ar fi întâlnit accidental în incinta secţiei de votare, moment în care i-ar fi înmânat suma de bani respectivă”, a precizat IPJ Constanţa.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de coruperea alegătorilor, fiind efectuate cercetări pentru stabilirea situaţiei de fapt.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.